Morado Premium Club успя да промени нощния живот под тепетата завинаги и стана горд носител на наградата за най-добър клубен бар в Пловдив за 2019 година. 

Заведението вече е синоним на добро изкарване, а тематичните и различни партита в петък и събота се превърнаха в емблематични за градската клубна сцена.

Големият приз бе връчен на традиционните годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), а по случай наградата, от клуба подготвят грандиозна парти седмица за всички свои клиенти!

От понеделник до сряда, Morado Premium Club ви приветства да загреете с шокови промоции на сетове алкохолни напитки, които няма да откриете никъде другаде под тепетата. 

Вечерта в четвъртък (20.02) ще бъде съпътствана от ексклузивно парти, защото зад бара в Morado Premium Club ще застанат най-добрите и атрактивни майстори на шейкъра от града на седемте тепета. На уговорената дата ще станете свидетели на страхотна забава, а голямата атракция на вечерта ще бъде специален гост-барман, който пристига директно от "столицата на партитата" Ибиза. 

 

Изненада очаква всички пловдивчани и в петък и събота (21-22.02), когато уикендът ще бъде НЕОНОВ. За да се впишете в нагорещената обстановка, облечете се в бяло, какъвто ще е и дрескодът на двудневното събитие. 

Красивите момичета от балета са готови да внесат огнени емоции в жарката вечерна атмосфера, а зад пулта в двата дни ще застанат диджей YoungFetish и диджей King. 

Всеки ден, Morado Premium Club ще продължава да раздава и големи награди от традиционната томбола, сред които СПА за двама и ВИП стая в Парк и СПА Хотел Марково, бутилки Premium алкохол, бутилки класно вино и много други. 

Ако вече сте се запътили към клуба, не пропускайте да се насладите на вкуса на ароматните и чисто нови наргилета, които може да намерите на промоционална цена всеки ден, от 09:00 до 18:00 часа.

Зрелищните събития обединяват музика, светлинни ефекти, атрактивна хореография, технологични иновации и дизайнерски аутфит. Не му мислете, а грабвайте телефона и направете своята резервация на 089 666 5213.

Забавлението и качеството са гарантирани!