Кастингите за Мистър Пловдив 2018 приключиха и между всички кандидати бяха избрани най-красивите пловдивчани, които ще се борят за голямата титла. 

Комисията подбра финалистите измежду 50-те кандидатури, които се класираха след онлайн подбора. Всички избрани са между 18 и 30 години, родом са от Пловдив или учат и живеят в града или областта и показват повече от атлетично телосложение.

Журито бе в състав - еротичният модел Кристин Каменова, Мисис България Мариана Маринова, модният фотограф Пейо Пеев, латино изпълнителят Начо Паскалев, Лейди България Мария Петракова и Мис Бюти Мария Пешева.

Всички те избраха 11-те финалисти, които ще се борят за титлата “Мистър Пловдив”. Съвсем наскоро бе заснета и официалната фотосесия, която е дело на фотографа Пейо Пеев. За лице на конкурса беше избрана скандалната Кристин Каменова, която се превъплъти в ролята на Мерлин Монро и позира сред мускулестите мачовци. Тя е облечена в розова дълга рокля, а пловдивчаните позират по бельо и стилни мъжки костюми. 

Грандиозният финал на конкурса ще се проведе на 1 декември, а домакин на събитието ще бъде едно от най-посещаваните заведения под тепетата W Club Plovdiv. Специален гост на събитието ще е реалити звездата и Мистър София – Ричард Величков, а водещи ще са топ модела Катрин Вачева и латино певеца Начо Паскал.

Журито, което ще оценява най-чаровните мъже на Пловдив ще бъде изключително разнообразно, за да може да бъде отразен реалният вот и избор. 

Част от комисията ще станат известната бг изпълнителка Кристина Димитрова, група Сигнал, модели, плеймейтки и много представители от шоу бизнеса. 

Класиралите се на 1, 2 и 3-то място ще получат куп награди и много привилегии. Специална музикална програма пък ще се погрижи за доброто настроение на гостите през цялата вечер. 

Иван Рупчин, дизайнер на бутик "Rezerve", и един от организаторите, пък ще се погрижи за облеклото на атлетичните мачовци в един от кръговете. 

Само за часове след излизането си официалната корица на каталога за Мистър Пловдив предизвика истински фурор във социалните мрежи и събра хиляди лайкове. Това предвещава небивал успех на шоуто и запомняща се вечер, която ще разлюлее нощен Пловдив.