Едва ли има жена, която да не се е захласнала и запленила поне малко по световно известната фешън икона Кари Брадшоу, от така известният сериал и два филма “Сексът и градът”. Кари се превърна в революция , вдъхновение и пример за милиони хора по света, благодарение на своята рубрика и пищен и екстравагантен гардероб.

Вдъхновена от нея е и родната пловдивчанката Гергана Георгиева, която отскоро води своя дълго мечтан блог и от днес ще бъде автор на новата рубрика на Trafficnews, озаглавена “Из мемоарите на една позьорка”.

В нея, тя ще споделя, неща, които са близки до нея и се надява да докосне повече хора и заедно да създадем нещо интересно, с което да губим минутки в дискусии и забавление, докато отпиваме сутрешното си кафе, например.

Материалите ще показват силата на модата, уникалността на нежната половинка и ще разкриват тайните на силата на женската енергия. Освен съвети, сладкодумната пловдивчанка ще ни разказва за забавни случки от своя живот, както и за всичко интересно, стопирало погледа й, по света и у нас. 

Гергана е на 28 години и е родена в прекрасния Пловдив. Завършила е магистратура по психология в Пловдивския университет, но не е практикуващ психолог. От няколко години, живее в Манчестър-Англия, където работи за козметичния гигант L’Oréal .

Тя приковава вниманието с индивидуалния си стил и начин на обличане, с който винаги успява да се открои сред тълпата. Гери умее да угоди на кокетката вътре в себе си с луксозна чанта, екстравагантни аксесоари или смели цветови комбинации. 

Гери иска да стане толкова прекрасна, колкото домашните й любимци мислят, че е. Пловдивчанка има куче, порода френски булдог, и пухкав бял заек, който на 23 ноември стана на цели 11 години. 

Като типичен представител на зодия Везни, както самата тя казва, е обикновено момиче с големи мечти, което обича да изразява себе си и емоциите си на лист хартия или като твори всевъзможни красотийки. Обича да намира красота и цветове във всичко около себе си и безкрайно харесва модата, всичко свързано с гримовете, животните, децата и е безнадежден оптимист, който опитва да намира доброто у хората.

Най-трудно за нея се оказва да говори и да пише малко, защото е известна сред близките си със своето сладкодумие и предпочита да бъде приемана повече като дете, отколкото като жена. Приема себе си за хамелеон, защото постоянно се превъплащава в различни визии и излъчвания, спрямо настроението си и смята, че за да изглеждаш добре и да изразиш стила си, не е необходимо да си изключително заможен.

"Благодаря на екипа на TrafficNews за възможността да ви запозная със себе си и се надявам да имате интерес към нещата, които ще пиша специално за вас. Очаквайте следващата статия, в която ще ви пренеса в света на известни модни блогъри от Англия и техният уличен и парти стил." - споделя Гергана Георгиева.