Ивайло Телбизов е един от желаните танцьори в София и Пловдив. В момента той е част от известното мъжко еротично шоу „Grandos” , където е известен под псевдонима си Mr. Jack. Ивайло е родом от Пазарджик, където е завършил Строителния техникум със специалност „Строителство и архитектура”. Тогава той тренира волейбол, но прекратява поради контузия – преплитане на нерви в опашната кост. Впоследствие се възстановява.

След това следва „Физическо възпитание и спорт” в ПУ „Паисий Хилендарски”, а понастоящем учи магистратура в НСА – „Спортна журналистика”.  Когато получава предложение да бъде член на денс формацията, той се съгласява, тъй като не е разполагал с достатъчно средства.

Ето какво разказа той пред репортер на TrafficNews:

-Здравей, Ивайло! Първият ми въпрос е свързан с твоята физика. От колко време се занимаваш със спорт, какво си рактикувал през годините?

- Със спорт се занимавам от 12-годишен. Започнах да тренирам волейбол на тази възраст, след което се насочих към стрийтфитнеса. В последствие започнах да посещавам и фитнес залите като се стремя към по-високи резултати.

-Колко пъти в седмицата тренираш в момента? Спазваш ли хранителен режим?

-Мога да тренирам всеки ден, правил съм го и го правя. Понякога, като усетя умора в себе си, си давам почивка. Но като цяло хобито ми е да тренирам, това ме стимулира и ми дава мотивация да се боря с трудностите в живота.

Относно храната, не спазвам хранителен режим. Аз спадам към групата ектоморф, с много бърз метаболизъм съм и това ми позволява да приемам всякаква храна, без да трупам мазнини. Това е голям плюс за мен. 

-В момента занимаваш ли се с нещо друго, освен работата и тренировките?

-Уча магистратура в Национална спортна академия – „Спортна журналистика”, предстои ми държавен изпит. Завърших бакалавър „Физическо възпитание и спорт” в Пловдив. Освен това с един мой колега от НСА кандидатстваме по европейски програми, чрез които ще можем да популяризираме физкултура и спорт в училищата и детските градини в страната. Също така целим да развием спортовете като инсанити и тае бо.

-Занимавал ли си се с нещо друго преди танците?

-Да, четири години работех като спасител. Също така и със строителство се занимавах покрай баща ми.

-Случайно ли започна да се занимаваш с танци или си го искал от по-рано?

-Съвсем случайно започна всичко. Покрай редица конкурси за красота се запознах с Николай Николов, известен с псевдонима Michael, който е основател на мъжката формация. Поговорихме си, той ме хареса като човек, видя излъчване в мен и впоследствие станахме много добър екип.

-Кога беше първото парти, на което участва, беше ли ти напрегнато, когато се съблече?

-На всяко парти има напрежение преди да започнеш. Но конкретно на първото, тръпката е огромна, излизаш и се хвърляш в огъня. В същото време е и забавно, просто трябва да се усети.

-Когато танцуваш по партита, има ли агресивни дами.  Докъде им позволяваш да осъществяват контакт с теб ?

-На партитата абсолютно всяка жена приема нещата по различен начин. Има такива, които само стоят и само гледат, други не могат на повярват какво се случва, трети те приемат като парче месо и са готови да те разкъсат. Но в такива моменти един танцьор трябва да се държи така, че дадената жена да прояви респект към него. А относно това до колко позволявам аз, това си го определям сам.

-В момента имаш ли си прятелка?

-Да, имам си.От една година живеем заедно в София. Казва се Александра.

-Как приема това, че се събличаш пред други жени?

-Когато започнахме връзката си, тя знаеше че танцувам, харесваше това, с което се занимавам. Сега нещата стоят малко по-различно, защото знае, че ме докосват други жени, харесват ме, център на внимание съм за тях, но въпреки това го приема, защото ми има доверие, както и аз на нея.

-Как гледат хора на стриптийза? Сблъсквал ли си се с негативно настроени хора?

-Има хора и хора. Някои приемат всичко добре, приемат го като нещо красиво, а други го приемат с негативизъм и оплюват. Но понякога се случват така нещата, че когато зле настроените погледат малко, си променят мнението, защото виждат еротични моменти, които ги грабват, пресъздават много неща относно отношенията между мъж и жена.

-Имало ли е партита, след които си си тръгвал с момиче?

-Имало е случаи, в които е можело да го направя, но не съм си го позволявал. Старая се да има дистанция между мен и момичетата, които присъстват на партитата.

-Получавал ли си неприлични предложения от жени или мъже?

-От жени съм получавал два пъти, а от мъже – много пъти. Фейсбукът ми кипи от мъжки предложения за секс и какви ли не услуги още. Предлагали са ми и пари.

-Каква е най-голямата сума, която са ти предлагали?

-Най-голямата сума е 5 000 лева, която са ми писали на съобщение. Това обаче не пробуди никакъв интерес в мен.

Още новини четете ТУК

Авел Бялков, TrafficNews.bg