Ивана e в процес на надграждане на своето сценично присъствие и вече е започнала да посещава частни уроци по актьорско майсторство. Това сподели самата тя с публикация в социалните мрежи. 

Певицата на народа постна снимка, на която е в компанията на Димитър Маринов, който до скоро гледахме в предаването "Като две капки вода", и който се представи на много високо ниво. Бурни аплодисменти той събра на финала, когато влезе в образа на великия Тодор Колев и успя да вдигне публиката на крака. 

"Беше толкова хубаво да празнувам 24-и май - деня на духовността, с един толкова ерудиран, фин и знаещ човек- Димитър Маринов! Благодаря ти, че ми припомни колко уникален и колоритен е българският език! Човекът, който 19 години не се е прибирал в България, ме изпълни с удивление и надежда! С нетърпение очаквам новата дата, за да се включа в твоята Академия за актьори", пише Ивана.

Междувременно Ивана не спира да изненадва своите почитатели с перфектната си фигура и сподели видео от тренировката й по йога. Тя открива нови занимания всеки ден, които я карат да се чувства жива и по-щастлива.

“Йога е великолепно преживяване. Изпълва ме с радост, хармония, осъзнаване на себе си и вътрешно спокойствие“, призна Певицата на народа преди дни в Instagram профила си.