Актьорът Ивайло Захариев поиска ръката на новата си любов Станислава, която е родом от Асеновград. Романтичното предложение той направи на театралната сцена, след края на "Поручик Бенц" в Пчеларево.

Десетки хора, които присъстваха на последното му представление, не скриха вълнението си от случващото се и затрупаха с благи пожелание бъдещото семейство. 

Предложението, актьорът обмислял няколко дни, но накрая взел решението да падне на колене на Станислава именно в добруджанското село, а какво по подходящо място от... сцената. 

За намеренията му знаела единствено колежката му Йоана Буковска, която извикала асеновградчанката да излезе под светлините на прожекторите, пред претекст, че искат да ѝ благодарят за помощта, тъй като се грижила за гардероба на трупата. 

Щом се качила на сцената, Ивайло Захариев застанал на колене с букет цветя и пръстен и я попитал: "Стаси, ще се омъжиш ли за мен?".

И за двамата това ще бъде втори брак. Ивайло Захариев има две момчета от предишната си връзка, а Станислава - едно момиче.

Захариев, познат с ролята на Мартин Христов в култовия сериал "Под прикритие", се разведе с майката на синовете си Миряна през 2019-а.

Със Станислава се запознават в края на 2018-а покрай общ проект. Хубавицата, родом от Асеновград, е създател на „Бебеносещ календар”, в който популярни личности позират за снимки с децата си.