За първи път в Пловдив, любителите на казино игрите, могат да станат свидетели на тематични музикални вечери.

Верига игрални зали „Континентал” стартираха събитие Continental Live Music Night , в което  клиентите на пловдивската верига, ще могат да играят любимите си игри, под звуците на емблематични рок, бг поп и евъргрийн песни!

Идеята на проекта е да създаде комфорт и допълнителен уют, с който емоцията и преживяването от играта да бъде  наистина запомнящ се! Всяка сряда в зала Континентал - Кючук Париж на ул. “Димитър Талев” 59 и всеки четвъртък зала Континентал - Тракия, срещу блок 1 с начален час 20:00! По време на събитието Continental Live Music Night, всеки клиент получава допълнителен бонус за игра и кетъринг като комплимент!  В същото време остава по - малко от месец до падането на четирите луксозни автомобила мерцедес.

Всички клиенти на четирите зали могат да пускат талони за участие в томболата. Те ще получават талон за участие срещу изиграна сума от 50 лева в една от четирите зали.  За този период те ще могат да пуснат неограничен брой талони във всички зали, което ще подсили шанса им да спечелят автомобилите .

Големите награди са два джипа “Mercedes ML”, един „Mercedes E-Class Coupé” и един автомобил от „A-class”.

Освен луксозните автомобили, клиентите на залите в ЖР „Тракия” до блок 1, в Кючук Париж на ул. „Димитър Талев” 59, в Асеновград на улица „Марица” 6 и до Централна гара, ще бъдат раздадени бонуси за над 75 000 лева!

Веригата "Континентал" продължава и с бонусите 20 за 30 за всеки техен клиент.