В месеца на празненствата, ресторант „La Opera” не спира да ни изненадва с много и хитови изпълнители.

Парти седмицата започва още на 15 декември /сряда/, когато ще има забавна караоке вечер. Темата на вечерта ще бъде „Ce La Vi Dubai Party”. Разнообразна музика от всякакъв стил ще звучи, а веселието на присъстващите е гарантирано.

Този петък, гласовитата изпълнителка Бони ще се погрижи за доброто настроение на всички гости на заведението. През годините Бони е създавала много хитови парчета, допринесли за превръщането й в един от най-изявените поп фолк изпълнители.

Едни от най-известните й проекти са "Клада от страст", "Заведи ме там", "Дявол и кръст", "Сладък грях", "Полудявам ли" и много други, които ще звучат в "La Opera" тази седмица.

В събота вечер обстановката ще се разгорещи с изпълненията на певицата Татяна. Освен на хубава музика, посетителите ще се насладят и на превъзходни деликатеси приготвени от Шеф Емрах.

В месеца на празниците, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези незабравими мигове с любимите хора. Можете да разчитате на La Opera, част от комплекса 7POINTS, защото там вашият фирмен или частен купон ще бъде гарантиран.

Изисканият интериор, превъзходните специалитети, приготвени от Шеф Емрах, разнообразната музика, изпълнена изцяло на живо и доброто настроение, което винаги е гарантирано, прави мястото перфектен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.

Навръх Нова година за страхотното изкарване на посетителите ще се погрижи поп фолк певицата Бони. Новогодишната нощ в La Opera ще включва зашеметяващи ястия, съчетани с професионално обслужване и много приятни изживявания.

Освен внимателно персонално обслужване от висококвалифициран персонал, на разположение на всички посетители на обектите е и огромен безплатен паркинг.  

Клубове, ресторанти и култови нощни дискотеки са разположени на няколко крачки едни от други, което предоставя още по-голямо удобство на клиентите на комплекс 7POINTS, решили да посрещнат новата година в La Opera или Djanam Steak House Plovidv.

Ето и част от превъзходните деликатеси на Шеф Емрах.