Хиляди студенти празнуваха 8-ми декември в Пловдив. Голяма част се отправиха и към зимните курорти Банско, Боровец, Пампорово и Цигов Чарк, но градът на седемте тепета не остана по-назад. 

Купоните по повод студентския празник започнаха още от събота вечер, като и през двата дни в заведенията бяха забелязани множество купонджий с широки усмивки и стайлинг "като за червения килим". Дълги опашки се извиха в най-големия дансинг в България - комплекса 5POINTS, предвид това, че той събира три клуба и ресторант на едно място. 

Звън от наздравици, пари като вестници, литри алкохол и много танци съпътстваха отличното настроение на младежите. 

Огромна вълна от студенти от всички краища на България заля нощните заведения, които предлагаха разнообразна музикална програма по вкуса на всеки. 

В "Bushido Club" за страхотното настроение се погрижи фолк звездата Кали, а в Planeta Payner Club by Onyx пяха фолк звездата Джулия и половинката й Кристиан Кирилов. 

W Garden даде на празнуващите незабравима музикална еуфория с диджей Dimo BG и MC Mickey. Morado Premium Club също подари на своите посетители незабравима нощ и раздаде награди на най-големите купонджий, сред които СПА за двама в Park & Spa Hotel Markovo, разходка с лимузината на хотела и бутилка Premium Alchohol.

Както се досещате, празникът продължи до заран слънце, а след това със задължителните супа, закуска и айран за връщане на силите. 

Едва ли датата 8-ми декември може да се опише с думи, затова ви предлагаме да усетите емоциите със следващата галерия от снимки: