Днес е изключително щастлив ден за една жена, на чиито ръце се доверяват голяма част от звездите в България. Говорим за топ гримьорката Велислава Иванова, която вече е майка на момченце, което нарече с красивото име Калоян. 

По рано днес, тя и бебето бяха изписани от СБАЛАГ "Майчин дом", а близки до нея приятели я посрещнаха с много подаръци и красиви букети.

Пръв, снимка публикува стилистът Ивайло Колев, който я посрещна с пъстри цветя в оранжева гама - слънчогледи, гербери и рози. 

"Обичам те" - написа топ фризьорът към кадъра, на който е заедно с майката и новороденото бебе. 

"Смисълът на живота! Да ви е честит малкият Калоянчо!", пък бе пожеланието, което отправи Мис Плеймейт 2015 - Ася Капчикова.

От сторита в профила на гримьорката стана ясно, че следват не едно, а цели две партита, които ще съпътват щастливото събитие. Едното от тях вече е започнало, а какво са замислили за вечерта, все още не става ясно. 

Из медийното пространство, дълго време името на Велислава Иванова се свързваше с това на шоумена номер 1 за България - Слави Трифонов. 

Според слуховете, през 2017 година, отношенията между Слави и Велислава били много повече от приятелски. 

Преди да направи име на експерт по макиажа, Велислава Иванова доби популярност като участничка в конкурса „Мис Плеймейт“. През 2007 г. съблазнителката има спечелено второ място като подгласничката на приза от преди десетилетие Златка Райкова, по-позната като Русата Златка.