Бузуки вечери в два поредни дни готви новото пристанище за любителите на средиземноморската кухня в Пловдив - “Porto Greco Restaurant”. 

Всяка сряда и четвъртък, ценителите на гръцката музика ще имат възможността да се забавляват на незабравими гръцки вечери, заедно с топ изпълнителят Сотос Карабелас & Бузуки бенд. 

Досущ като в южната ни съседка, всички посетители на новия рибен ресторант в града ще се насладят на най-хитовите гръцки ритми с оркестъра на живо, а майсторите на сиртакито ще могат да покажат своите умения на дансинга. 

Освен с непотворимия си интериор, перлата на град Пловдив - “Porto Greco Restaurant” изкушава и с меню, предлагащо най-доброто от гръцката кухня.

Ресторантът предлага голямо разнообразие от кулинарни удоволствия, а сред топ преложенията попадат деликатесът Джон Дори и Синегрида. 

Мястото е и единственото в града, където може да опитате диви сладководни риби, автентични средиземноморски специалитети с изобилие от морски дарове и специално подбрани коктейли.

Стилен и уютен, “Porto Greco” е идеален за бърз делови обяд, разпускащ следобед или незабравима вечеря, лятната градина на заведението дава заявка да стане едно от най-предпочитаните места от пловдивчани и гостите на града през топлите месеци.

Елегантният интериор на новото кулинарно съкровище в сърцето на Пловдив го прави и перфектното място за отпразнуване и на най-специалните моменти в живота.

Адресът на “Porto Greco Restaurant” е бул. "Санкт Петербург" 34, тел. за информация 089 777 7126.

За удобство на клиентите ресторантът разполага със собствен паркинг, осигуряващ бърз и лесен достъп до него.