Не се притеснявайте, че ще останете сами, когато падне вечерта, защото на помощ идва най-горещата точка на нощния живот в Пловдив - Onyx Club. 

Дискотеката, която за отрицателно време се превърна в любимо място на пловдивчани, е приготвила разбиваща програма за следващата седмица и много промоции, а черешката на тортата ще бъдат гост-изпълнителите. 

Няма лъжа, няма измама! Още във вторник вечер ще се състои мега якото СТУДЕНТСКО парти на Пловдив! Свободен вход, шок промоции и Сашо Роман за десерт - какво повече му трябва на човек?

В голямата веселба ще се включи и царя на нощните забавления - диджей Дамян.

Добрата новина е, че щурите студентски купони ще се състоят ВСЕКИ ВТОРНИК, а гостите на клуба ще имат възможност да се възползват от 50 % намаление на алкохолните напитки. 

Клубът готви и много изненади за 14 февруари - празника на виното и любовта. За голямата вечер в Onyx Club ще пристигне гръцката машина за хитове Йоргос Ясемис.

Певецът обещава една култова вечер за пловдивчани, които ще могат да се насладят и да се раздадат на макс под ритъма на най-завладяващите гръцки ритми.

В петък обстановката ще бъде нажежена на макс с човека-глас Тони Стораро, а събота е отредена за огън-момичето на поп-фолка Камелия, която също обещава ударна шоу програма.

И през двата дни входът за всички посетители ще бъде свободен.