Най-успешната гръцка певица Деспина Ванди ще посети за първи път града на седемте тепета, а поводът е грандиозен концерт. Той ще се състои на 11 октомври в най-посещавания клуб в града - Bushido Club. 

За предстоящата среща с пловдивската публика гръцката мега звезда е подготвила невероятно шоу с озвучаване и осветление на световно ниво и богата програма, включваща най-големите й и популярни хитове като „Thelo na se do“, „Iparxei Zoi“, „Anaveis Foties“, „Ipofero“, „Girismata“, „Gia“ и много други.

Ванди се слави като изключителен перфекционист в работата си и затова за нея е важно всичко да е на ниво за срещата с феновете си от Пловдив. 

Деспина Ванди е многократна носителка на приза „Певица на годината“ в южната ни съседка Гърция. Три поредни години вкарва сингли в международни чартове – успех, който не е постиган от друг гръцки изпълнител.

Нейни парчета са ремиксирани от диджеи като Roger Sanchez, Armand Van Helden и Junior Vasquez.

Интересът към събитието на месец октомври расте с всеки изминал ден, затова побързайте и направете своята резервация на телефон: 0876 444 999.

Деспина Ванди е гръцка певица от понтийски произход, родена в Тюбинген, Германия. Семейството ѝ се завръща в Кавала, когато тя е на шест години, и там завършва средното си образование. След това започва да учи педагогика, психология и философия в Солунския университет. По това време тя привлича вниманието на известния гръцки певец Василис Карас, който я кани да му акомпанира всяка вечер в собствения му клуб. В началото на 90-те години се премества в Атина и подписва договор с музикалната компания Minos EMI. Деспина Ванди е една от най-успешните гръцки певици през последните 15 години.

50-годишната певица бе у нас бе през 2016-та, а на 12 март 2018 година изнесе грандиозен концерт-спектакъл в Зала 1 на НДК. 

През тази седмица, всички посетители на най-актуалния парти комплекс 5points.bg ще имат възможността да изпратят лятото с голяма доза настроение!

Клубовете, локализирани във фън зоната, готвят поредица от изненади, а мега изпълнители ще излязат под светлините на прожекторите за Уикенда на звездите, който ще се състои на фаталния петък 13-ти.

Кралят на поп фолка Азис ще гостува в Bushido Club, а рап звездата Явор Янакиев - по известен като 100 кила ще нажежи атмосферата на макс в W Club и ще разтърси сцената с песни като „Няма такава жена”,  „Цяла нощ“, в дует с Лора Караджова, „Аз съм 6“, „Антистоп“, „Газ До Дупка“, „Ланец на врата ми“ и много други. 

На сцената на Planeta Payner Club by Onyx, пък ще се качaт две от най-популярните имена на музикална компания "Пайнер" - Емилия и младият талант Денис Теофиков. 

Тук е моментът да споменем, че Planeta Payner Club by Onyx готви подобаващо начало на идната седмица, със своя РАЗЛИЧЕН ПОНЕДЕЛНИК. Всеки следващ понеделник топ дискотеката ще изненадва своите посетители с НОВОТО RETRO PARTY, а специален гост на 16 септември ще бъде гласовитата Анелия. Вход - свободен.

За да бъде удобството пълно, посетителите на 5points.bg ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб.