Кристен Стюард и Стела Максуел наскоро намекнаха, че са възобновили предишната си връзка. И това се оказа вярно, след като бяха заснети как си почиват на яхта в Италия, отдавайки се на интимни ласки.

Актрисата от "Здрач" и моделът на "Виктория сикрет" имаха очи само една за друга, докато се отпускаха под слънцето на луксозната яхта, заобиколени от група приятели. Кристен изглеждаше напълно отпусната, лежейки и отпивайки лежерно от чашата с вино. На кадрите се вижда как Стела се навежда, обгръща нежно с ръка кръста на партньорката си и докосва устните й в страстна целувка. Кристен демонстрира прекрасно тяло в оскъден бански. А Стела изглеждаше зашеметяващо с белите си бикини, пише Блиц. 

Кристен се е отдала на заслужена почивка в Италия, след като приключи снимките на "Ангелите на Чарли" заедно с Наоми Скот, Ела Балинска и Елизабет Банкс. Кристен е свързвана и с други две известни красавици - певицата Сейнт Винсент и Стефани Соколински. Тя имаше и романтична връзка с продуцента на визуалните ефекти Алисия Каргил между 2014 и 2016 година. По време на появата си в Saturday Night Live през 2017 г. описа себе си като „толкова гей“, но по-късно обясни, че е бисексуална и все още е отворена за запознанства с мъже.