Отлично представяне на Гордите в номинационната игра осигури спокойствие на племето и никой от тях няма да бъде застрашен от елиминация тази седмица. Победата на Жълтите обаче прекъсна устрема на Дръзките и двама от тях ще се впуснат в битка за оцеляване срещу представителите на Силните.

След тежката си загуба вчера, Зелените трябваше да направят труден избор кого от племето си да номинират. Край огъня бяха разменени тежки обвинения и критики, след които капитанът Силвия и морският търговец Калоян бяха изпратени на елиминации.

Втората битка за спасение тази седмица изправи Гордите и Дръзките пред едно от най-разпознаваемите препятствия в екстремното риалити - Разпятието. Липсата на концентрация коства на Сините няколко бързо отпаднали воина, а по-добрата подготовка в изометричните изпитания донесе на Жълтите победата и спасението.

Загубата за Дръзките означаваше и среща с водещата Ралица Паскалева, пише Нова тв. На племенния съвет по-силната коалиция, предвождана от музикалния артист Павел, взе решението да номинира културистката Наталия и състезателя по калистеника Светлин, заради настоящите коалиционните сблъсъци и стратегии в племето.

Мащабното риалити продължава и утре с една от най-тежките елиминационни битки в историята на предаването, в която за оставане ще се борят Наталия, Светлин, Силвия и Калоян.