Голяма черно-бяла сватба вдигнаха Атанас и Ани Игнатови от град Пловдив. Запаленият фен на Локомотив и чаровната му половинка се венчаха през изминалия уикенд, а много близки и приятели на младото семейство споделиха заедно с тях този така щастлив момент в техния живот.

Свидетели на любовта на младоженците станаха Христина Михайлова и Васил Найденов.

Големият ден започна с извеждане на булката под звуците на народна музика, в изпълнение на известни музиканти от града на седемте тепета.

Последва сключване на църковен брак, а оттам всички се отправиха към стадион Лаута, където заснеха страхотна фотосесия, с която да запаметят щастливите моменти на любимото място. 

Доза колорит добавиха и горящи факли в цветовете на българското знаме - бяло, зелено и червено. 

Същинската част на сватбеното тържество продължи в сватбена зала "Роял" в Асеновград, където стотици гости сътвориха невиждано парти. 

За своя първи сватбен танц Атанас и Ани Игнатови избраха песента на Scorpions - "When you came into my life", a в по-късните часове на вечерта всички присъстващи напълниха дансинга и танцуваха и пяха до последно заедно с младоженците. 

Пловдивчаните са взели единодушно решение да прекарат медения си месец в България, а причината за това е не пандемията и ограниченията, а новина по-хубава и от самата сватба, защото... Булката е бременна!

Припомняме, че повече от прекрасно бе и предложението за брак, което Атанас отправи към своята любима Ани. То се случи по време на сватбата на сестра му през месец септември 2018 година. 

На дансинга се събрали всички неомъжени дами, за да могат по традиция да хванат булчинския букет. В момента на хвърлянето обаче, сестрата на Атанас се обърнала и се затичала към красивата и нищо неподозираща бъдеща булка Ани, давайки букета в ръцете й.

В този момент на сцената се появил и самият бъдещ жених, който на фона на романтична музика застанал на колене пред своята любима с пръстен в ръка, а гостите избухнали с радостни викове и ръкопляскания. 

Пловдивчанин накара сърцето на любимата му да забие лудо с неповторимо предложение за брак ВИДЕОГолямата изненада Атанас спретнал на сватбата на сестра си