Голям шлем ще обгърне в петъчната вечер най-новия и модерен парти комплекс в Пловдив и България - 5points.bg. Звездни гости ще се съберат на едно място, в една вечер, а всички посетители ще заплатят само един вход за трите заведения. 

Поводът е специалният Weekend of the STARS, на който ще присъстват големците - Азис, Галена и група СкандаУ. Изпълнителите ще бъдат специални гости на мегакомплекса в петък вечер, на 31 май.

Не пропускайте възможността да се пуснете по музикалната въртележка в W GardenBushido Club и Onyx Club и да изживеете една различна и незабравима нощ. 

Една от любимите хип-хоп групи в България – СкандаУ, ще превърне петъчната вечер в W Garden в едно истински лудо парти. Хит след хит и шот след шот, ще вървят ръка за ръка през цялата вечер.

Всички неуморни фенове на нощните забавления ще могат да превърнат началото на уикенда в парти маратон, като посетят партита и на другите две култови заведения в комплекса 5points.bg, по време на звездния Weekend of the STARS.

Специален гост, в единствения по рода си Bushido Club, ще бъде "Мама Ураган" или иначе казано Галена. Тя ще разтърси клуба с най хитовите си песни, а щом започне да танцува, без съмнение ще успее да докара всички до екстаз.

Кралят на поп фолка Азис и неговият бенд, пък ще излязат под светлините на прожекторите в Onyx Club, само седмица след като взривиха публиката в Bushido. Заведението, известно като единственото в града със своите афтърпартита, обещава много емоции и добро настроение. 

През месец юни, под тепетата идва и една от най-големите звезди на Гърция - неповторимият Василис Карас.

Той ще гостува в Bushido Club на 21 юни (петък) и готви зрелищен концерт, който ще започне точно в 22:30 часа. Клубът ще се превърне в същинско бузуки, а атмосферата по нищо няма да се различава от тази в южната ни съседка. 

Василис Карас идва в Пловдив през юни! Bushido Club става бузукиМега звезди ще гостуват на парти комплекса 5points.bg за специалния Weekend of the STARS на 31 май, петък

Великият гръцки певец идва заедно със своя бенд и обещава грандиозно парти, съпътствано от богата програма с избрани песни от репертоара му.

С всеки изминал ден, интересът към събитието расте все повече, затова побързайте и направете своята резервация на телефон: 0876 444 999.