250 гости,  Галена и впечатляваща заря над Кършияка.  Така началникът на Трето районно управление Никола Симов отбеляза своя  юбилей. Пищното тържество, което според присъстващи, е било с калибъра на сватба, е планирано от месеци. Рожденикът посрещнал  бизнесмени, политици, бивши и настоящи полицаи в празнично украсената зала "Бендида". Една от ВИП масите, според очевидци, е била запазена специално за кандидатите за кметове. Така две седмици преди началото на официалната предизборна битка, в неформален дебат са влезли трима от основните претенденти Здравко Димитров, Николай Радев и Георги Колев. До коалиционно споразумение не се е стигнало, а предизборните обещания били заменени от пожелания към рожденика. 

Сред гостите на полицейския началник са били известните строителни предприемачи Христо Томов, Яни Христозов и Таха Рахман, собствениците на големите клубове в Северен - "Сикретс" и "Планет" - Пламен Кронев и Владимир Вишански.

Музикалните поздрави към рожденика са били отправени от фолк - дивата Галена, която е била специален гост на тържеството. 

Триетажна торта и заря, конкурираща тази от Деня на Съединението, са били черешката на празника, с който Симов посрещна 50-тата си годишнина.