На 17 май беше голямото моминско парти на Габриела Пеева от Трио Сопрано. Бъдещата булка със сигурност ще помни дълго тази щура нощ, започнала в Planet Club и продължила с много емоции в пловдивска дискотека. Момичетата от Трио Сопрано издадоха, че същата вечер техния колега Галин е имал участие там и през цялото време е отправял специални поздрави към главната героиня на моминското парти. 

Габи е получила и куп изненади и подаръци от своите най-верни приятелки, сред които Биляна Андрончева – Джалева и Петя Вардева от Трио Сопрано, пише Planeta.tv.

Най-емоционална за Габи се оказала една специална книга-албум, в която всяка от гостенките на моминското парти публикувала общи снимки с нея, придружени с лично посвещение. Майка на булката и бъдещата ѝ свекърва също се включили в милия жест. Имало е персонални чаши за шампанско с лицата на всички момичета, сладки и мъфини с лицето на Габи, а голямата изненада била грандиозна заря в нейна чест.
Партито е било с тема “Last sail, before the veil”, което в превод означава последно плаване, преди брака. Избрано е неслучайно, защото бъдещите младоженци смятат за медения си месец да отидат на екзотично пътешествие някъде далече-далече. Засега не е ясно точно къде, но със сигурност ще има море с изумрудени цветове.