Мария засне видео към най-новата си песен "Престъпно твоя", която голяма част от феновете й коментираха, че е на световно ниво. Кадрите са заснети в любимия на Мария Монако, където звездата сподели, че е съчетала работата с удоволствието. 

Тя разкри пред Планета ТВ, че в момента нейният приятел е точно там, в Монако и освен работните ангажименти, е успяла да прекара време с любимия. Певицата каза, че са заедно от една година, но не разкри самоличността му

“Харесвам си го. Щом сме заедно толкова време, значи има защо. Аз смятам, че е редно да се позиционирам някъде. Ако съдбата е решила, ще бъде той. Ако съдбата не е решила това, ще бъде някой друг. Не съм се забързала особено нанякъде. Мисля, че съм във форма. Имам “фенове” извън творческата кариера. Така че се наслаждавам на живота и на хубавите моменти. Гледам да няма лоши, ако има такива, се дистанцирам”, сподели още Мария пред водещата на предаването "Автограф". 

Припомняме, че миньончето не спира да впечатлява феновете си със скъпи проекти. Преди видеото в Монако, певицата засне видео в Париж.

Привърженици на лекия жанр обаче веднага забелязаха, че на същото място преди година колежката й Галена беше заснела видео и с това Мария получи и негативни коментари.