Един от собствениците на  Kaya by Buda's в Пловдив - Николай Плачков стана баща на момченце. Неговата половинка Дими Терзиева  го дари с първородна рожба през изминалата седмица. 

Щастливите родители нарекоха малкия принц с красивото име Кристиан, който е и с перфектни мерки - тежи 3,700 кг и е висок 50 см.

Радостната вест бе съобщена от любимата на Николай: "Семейството... е атом. То е дом сред непознатото. То е там, където гърба ти се пази, докато в анфас съдбата те смазва. То е любов, безмълвна песен, усмивка, сладък дъх на лято. То е топла прегръдка сред мразовитата зима. Копнеж другия да го има. То е цяло, в което всеки израства. И бури не ще го обрулят, и неволи не ще го разяждат. Пътечката в път я превръща. Дъгата чрез него се ражда. То е благословия. Избор, компромис, магия. То е там, където по-силното на "аз" е "ние" - написа Дими Терзиева. 

Младите родители на пропуснаха да благодарят за грижите и помощта на д-р Виолета Паскалева, д-р Бране Лазороски, д-р Чалъкова, д-р Стоянов, ак. Стоянова и ак. Мария Вълчева към Клиника "Торакс" Пловдив.