Фолк звездата Джена, прекарва дните под карантина... размишлявайки. Припомняме, че именно тя бе сред първите отказали участие в чужбина още преди обявяване на извънредно положение. 

Та, въпреки че в момента тя е заедно със своите семейство, реши, че е добре да направи дълго изявление и да покаже своята гледка точка за ситуацията. Навярно, певицата се надява, че нейните хиляди последователи не само ще прочетат, но и ще се замислят върху силните думи, които тя е написала. 

Вчера, пайнерката отбеляза и 13 години на професионаланта сцена, които за съжаление не успя да отпразнува в шумна обстановка, заедно с многобройните си почитатели. 

Певицата разбра опасността от плъзналата епидемия по света и реши да запази семейството си здраво и си остана вкъщи. 

 

Ето и емоционалната изповед, с която Джена успя да трогне мрежата:

"Мили приятели, вече сме 5 ден под карантина и не излизаме от домовете си! Само един Бог знае какво ни чака и какво ще се случи с живота ни. Това, което виждам обаче ме кара да мисля, че доста време няма да имаме стария си начин на живот, а някои признаци ми подсказват дори, че нищо няма да бъде каквото е било. Не го казвам за лошо, напротив, казвам го с леко съжаление, защото живяхме толкова безхаберно досега и не обръщахме внимание на важните неща. Материалното взе връх, егоизмът, злобата, одумването, хуленето, всичко това принизи душите ни и сега колкото и да не ви се вярва ще си платим заедно за всички лоши мисли едни към други. Грешките ни станаха повече от листата по дърветата. Земята вече не може да ни търпи, защото нас ни интересува само да се наядем и да има, за нас, а другите да се оправят. Ето сега ще ни оправят...Дойде едно време в което всеки трябва да се обърне към себе си и да остане сам със своята съвест, душа и сърце. Спешно е вече и нямаме избор. Има едно решение и всеки от нас го знае вътре в себе си. Решението е БОГ!!!! Само той може да се справи сега както с вируса, така и със следващите изпитания за човешката раса.
Само за 5 дни изолация си припомних живота си от ранна възраст и изчетох няколко книги с идеята да търся отговори и да подредя картината пред себе си. Бях в градината да почистя храстите, да поработя. Изчистих къщата не знам колко пъти, медитирах, молих се, играя с моите любими момчета и какво ли още не. Нормано, след като съм научена да работя и съм свикнала с много трудно ежедневие, защото моята работа изисква много от мен и съпруга ми. И сега.....видях и нещо хубаво във всичко това. Този вирус спря хората. Засега поне има чист въздух над доста държави, има спокойствие, което спешно ни беше нужно.Има тишина, за мозъка.Това лудо ежедневие и всичко, което сами си причинихме сякаш спря. И да ви кажа отдъхнах си. Ако човек задържи своя позитивизъм, се справяме по-добре. И така...
Искам да ви помоля да не излизате от домовете си, да носите маски и ръкавици, да се молите на БОГ да обезоръжи вируса, за да се справим по-бързо с тази болест. И накрая да си честитя своите 13 години на сцена! Благодаря ви,че ме обичате и ми помагахте да стана това,което съм днес! Обичам ви!" - гласи дългото послание на певицата. 

Своята подкрепа оказаха и цялото семейство Стоеви. Те пуснаха видео в социалните мрежи, на което са заедно, вкъщи и изпълняват хубавата фолклорна песен "Замръкнала е мъри, хубава Яна".

Клипчето е придружено и от думите: "Нека с вяра и песен да преодолеем всяко изпитание.Любовта е сила и вдъхновение!Нека се обичаме!"