Поради огромния интерес за грандиозния шоу спектакъл на неповторимия Азис в Bushido club на 27 януари, участието ще се състои и в другия актуален клуб в комплекс 7POINTS - Onyx club.

Двете заведения ще посрещнат всички желаещи да чуят вечните хитове на краля на поп фолка, изпълнени изцяло на живо от него и в двата клуба.

Билети могат да се закупят само на място в заведенията, в дните, четвъртък, петък и събота след 22:00 часа, като цената на билета е 10 лв. За всички, които изберат да заповядат директно на 27 януари, цената на билета ще бъде 20 лв.

Азис не е гостувал под тепетата от две години, което прави интереса към дългоочакваното събитие наистина огромен. Превърнал се в истинска поп фолк легенда, Азис притежава титлата „Най-слушан български изпълнител в Youtube”, поради факта, че песните му са слушани над 1 милиард пъти в платформата.

„Хабиби”, „Ледена кралица”, „Сен Тропе”, „Мотел”, „Обичам те” и много други парчета ще звучат на живо в клубовете Bushido и Onyх.

В комплекс 7POINTS работи пунктът за антигенни тестове. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7POINTS, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът плаща тестовете за посетителите на клубовете.

Всички обекти в комплекса работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.

За допълнителна информация може да позвъните на:  Bushido club: 0876 444 999 ; Onyx club: 0877 777 999