"Ивана – същата и не съвсем!" е мотото, под което ще се проведе едно от най- запомнящите се светски събития под тепетата. Само два дни остават до голямото LIVE парти в Onyx Club, което готви певицата Ивана за двойния си юбилей. На 31 януари изпълнителката на музикалната компания Пайнер ще отбележи изключително тържествено кръгла годишнина от рождението си и 20 години на професионалната музикална сцена.

Червен килим и стена на славата ще посрещат гостите, сред които се очакват кметовете на десет града, известни поп и фолк изпълнители, бизнесмени и разбира се най- близките приятели и колеги на рожденичката. 

Ивана е подготвила богата музикална програма, съвместно със своя бенд и много изненади за всички присъстващи.

Освен песни в типично неин стил, изпълнителката ще представи нови проекти, както и изпълнения в различни стилове, по вкуса на всеки. 

Водещ на събитието ще бъде Драго Драганов, а едни от най-големите имена на българската музика ще бъдат специални гости на събитието. Това са Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Тони Димитрова, Тони Дачева, Славка Калчева, Росица Пейчева, Николай Славеев, Есил Дюран, оркестър Канарите и Невена Пейкова. Всеки от тях ще се включи с музикалнен поздрав в партито на Ивана. 

Сред гостите ще бъде и ректорът на Академията за музикално и танцово изкуство проф. Милчо Василев.

Една от най-големите изненади на вечерта ще бъде рап изпълнения на Ивана в дует със 7-годишния Иван - синът на нейната най-вярна сподвижничка Стояна. 

 Старт на тържеството ще бъде даден в 20:30 часа, а най- верните почитатели на певицата  ще могат да станат част от мега партито и да поздравят своята любимка само, но само ако имат предварително направена резервация. 

За всички фенове, вратите на Club Onyx ще отворят точно в 21:00 часа, а входът ще бъде свободен. 

В поканите Ивана е написала, че не иска подаръци и цветя, а пликове, които ще дари на талантливи деца от пловдивското музикално училище "Добрин Петков".

"Празникът ще носи моя характер, моя стил и начин на живот. Искам хората да се заредят с настроение", каза тя.