Пловдивската модна дизайнерка Мими Алеса се похвали с ново попълнение в гаража си. През последните няколко дни тя може да бъде засечена да кръстосва града на седемте тепета с джип BMW. Новата "играчка" е боядисана в атрактивен син цвят и разполага с всички необходими екстри.

За придобивката, дамата, която наскоро "украси" корицата на българския Форбс, сподели с публикация в личния си профил. 

На снимката, Мими гордо позира до автомобила, който е успяла да си подари благодарение на дългогодишен труд и упорита работа в сферата на модата. 

Последователите на дизайнерката я поздравиха за покупката, като и пожелаха безаварийно шофиране и много нови семейни пътувания. Не липсваха и редица комплименти за външния и вид, предвид факта, че Мими Алеса е бременна в 8-ия месец. 

Въпреки напредналата бременност, очарователната пловдивчанка е в перфектна форма и без колебание позира пред обектива облечена в къса рокля или бански костюм от новата колекция.

Мими и съпругът и Ивайло са в трепетно очакване и вече трескаво се подготвят за този хубав миг, когато на бял свят ще се появи първата им рожба.

Припомняме, че двойката си каза заветното "да" на 3 октомври 2018 година на живописния гръцки остров Санторини.

Декември месец 2019 година също бе специален за пловдивчанката, тъй като получи голям подарък и признание като грейна на корицата на Forbes България. 

Мими Алеса бе включена в класацията “30 under 30” за най-предприемчивите млади българи, които променят света. 

Пловдивчанка променя света! Появи се на корицата на ForbesМими от Алеса е в класацията за най-предприемчиви млади българи