Гръцката поп звезда Деспина Ванди, която снощи изнесе грандиозен концерт в "Bushido Club", бе посрещната като истинска кралица в хотел "Империал", където избра да отседне за визитата си в Пловдив. 

Легендарната изпълнителка пристигна заедно със сестра си и своя екип, които бяха любезно посрещнати от управата на популярния 4-звезден хотел, удобно разположен в централната част на град Пловдив.

За своята нощувка под тепетата, Деспина Ванди отседна в уютен и елегантно обзаведен апартамент, с гледка към сърцето на града. 

Апартаментът разполага с просторна дневна, спалня, две просторни бани, джакузи, мека мебел с маса и работно бюро. Свежи сезонни плодове, сурови ядки и кана с прясно изцеден фреш очакваха гръцката икона, за да може да се освежи след пътя и зареди с енергия преди участието си пред пловдивската публика. 

Приветливият персонал на комплекса и професионално обслужване бяха гаранция за комфортния престой на Деспина Ванди, която остана повече от доволна, предвид това, че се слави със специалните изисквания, които има. 

Малко преди изявата си на сцената, изпълнителката се появи с усмивка на лицето на рецепцията на хотел "Империал", а единствените допуснати до нея бяха репортери от Trafficnews.bg, пред които тя сподели, че за първи път посещава град Пловдив. 

Деспина Ванди, която е отличена цели 7 пъти с приза „Певица на годината“ в южната ни съседка от началото на кариерата си до днес, буквално докара до екстаз пловдивчани и гости града.

Концертът на Деспина Ванди в "Bushido Club" бе вълнуващ, запомнящ се и изпълнен с много хубава музика. 

Очаквайте подробен репортаж от събитието!