Почетния консул на Молдова Др. Инж. Веселин Чипев и съпругата му Женя Атанасова организираха незабравим празник, по повод 11-тия рожден ден на тяхната дъщеричка Моника. 

Въпреки че от 3 години малката принцеса живее и учи в Дубай, за всеки свой рожден ден тя се прибира в родната България, за да празнува заедно със своите приятели тук.

За специалния ден, родителите на чаровната Моника я зарадваха с подаръчен комплект, включващ красиви бижута на Tiffany&Co. Именно така се зародила идеята и цялото парти да бъде в магическото синьо на Tiffany, което е почти толкова известно, колкото и бижутата, които символизира.

Цветът Tiffany Blue е познат още като цвета на незабравката или Robin egg blue – нюанс, носещ името си от невероятно сините яйца на Червеногръдия дрозд. Смята се, че Чарлз Луис Тифани избира цвета заради популярността на тюркоаза през 19-ти век.

Тържеството се състоя в известния пловдивски ресторант Миконос, където около 20-тина малчугани бяха посрещнати сред вълшебна украса, дело на декоратора Елена Драганова. 

Всички гости зарадваха Моника с букети и подаръци и се забавляваха от сърце, похапвайки от различни по вид сладки изкушения, поставени на маса в специално кътче, което бе потънало в разкош.

Рожденичката изглеждаше като истинска принцеса, облечена в рокля в нежен син нюанс, която й бе подарък от известната дизайнерка Паци Парапанова, а за прическите двете красавици се довериха на Ралица Спасова. 

Ателиер Парапанова се погрижи и за част от тоалета на Жени Атанасова - пола, в същия десен. Съпругата на инж. Веселин Чипев винаги се е радвала на комплименти, относно стила си на обличане и този път не пропусна да го докаже, като съчета облеклото си с елегантно черно бюстие и сако.

По-късно, на празничното парти бе изнесена бутикова торта на няколко етажа, а след като си намисли желание, Моника духна запалените свещички. 

Изненадите продължиха с още едно сладкарско бижу, ръчно направено от Паци Парапанова, блатовете, на което описваха буквата М, с поставени отгоре френски макарони и цветя.