Звездната щерка Симона Загорова посрещна 22-ия си рожден ден в компанията на семейството си и близки приятели, пише HotArena.

От публикуваните снимки си личи, че Симона е спечелила битката с килограмите и в момента изглежда доста елегантно. За ЧРД партито си тя заложи на черна рокля, разкроена около дупето и бедрата.

 

Въпреки че снощи бе студено, тя избра черни ултра изрязани сандали, но ако е празнувала вкъщи на топло, разголеният й аутфит не е притеснителен за здравето й.

На един от кадрите Загорова позира с майка си Глория. Впечатление прави, че примата на поп фолка се е стопила до неузнаваемост и изглежда по-стройна от щерка си.

Част от партито станаха и много приятели на Симона, които я затрупаха с подаръци и букети, а усмивката на щастливата рожденичка дори за миг не слезна от лицето й. 

Заедно с публикуваните снимки тя написа: "Щастлива съм!!! Имам най-прекрасното семейство и най-истинските приятели!!! Хора, които ме уважават,подкрепят и ценят!!! Благодаря на всички,които ме поздравиха за рождения ми ден!!! За мен това значи много! Благодаря ви, че ви има!!! Обичам ви!"