Футболисти и фенове на Локо Пловдив, както и много абитуриенти пръснаха по шевовете новия и най-посещаван клуб под тепетата "Bushido Club". 

Дълга опашка се изви пред входа на заведението, в очакване да заеме своите места и да празнува до малките часове на вечерта. 

Отборът на Локомотив Пловдив и многобройни фенове отбелязаха подобаващо победата при вчерашното дерби. Локо грабна Купата на България, а феновете на отбора създадоха наелектрезираща атмосфера по трибуните в мача, който дълго ще се помни. 

Такава бе атмосферата и в "Bushido Club", където гръмки викове "Пловдив е само черно-бял" огласяха заведението, а фенове и футболисти показаха повече от страхотно държание. 

Със звън на чаши, много наздравици и отброяване от 1 до 12 своето завършване празнуваха и стотици абитуриенти от различни учебни заведения, като най-много бяха представителите на Английската гимназия. 

Капацитетът бе изпълнен на макс, а младежите танцуваха неуморно цяла нощ, в ритъма на най-новите музикални предложения, съчетани отлично с неостаряващите хитове. 

Специален гост-изпълнител на вечерта бе най-стилната звезда на поп-фолка Алисия, която бе подготвила богата програма за своите фенове от Пловдив, а изгряващият изпълнител Арти подгряваше мега партито.

След това, голямата вечер продължи с афтър парти в "Onyx Club", който се намира на метри от "Bushido Club".

Изненадите на "Bushido Club" не свършват до тук, защото още тази вечер под светлините на прожекторите излиза човекът-глас Тони Стораро, а петък е отреден за краля на поп-фолка Азис.

В първия ден от уикенда (събота) посетителите, пък ще станат част от партито "She Loves Samurai". 

Грандиозно парти предстои на 21 юни с гръцката мегазвезда Василис Карас, който ще представи своя концерт в Пловдив в Bushido Club

Припомняме, че Bushido Club има амбицията да стане емблема на нощния живот в Пловдив. Срещу вход от 5 лева за 5points.bg, вие може да се пуснете по музикалната вихрушка, която готвят и останалите два клуба в мегакомплекса - W Club и Onyx Club, разположени на ръка разстояние един от друг. 

За да бъде удобството пълно, посетителите ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг под зоркото око на Traffic security, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб.