От месеци върви слух, че любимата жена на футболиста Благой Георгиев - Златка Райкова е бременна. Сега обаче истината излезе наяве, а доказателство за това е видео, заснето от "Папараци", на което се вижда вече наедрялото коремче на плеймейтката. 

Снимките са направени повреме на фотосесия за новата колекция дрехи на блондинката и въпреки широката рокля, с която е облечена тя, на моменти ясно може да се види така чакания отговор от почитателите на двойката. 

Русата Златка, която всъщност вече е брюнетка, е бременна в петия месец, като се очаква звездното бебе да се появи на бял свят през месец септември. 

До момента двамата умело прикриваха голямата новина и все още не са обявили публично радостната вест. Практиката да се публикуват стари снимки е често използвана както от български, така и от световноизвестни личност, опитващи се да прикрият благата вест и да заблудят феновете си. 

От днес, двамата са на почивка във Villas Seaside Lounge & Restaurant, Гърция, където дават подобаващ старт на лятото. В личните си профили те публикуваха няколко снимки от слънчевата дестинация, позирайки насред водата. На кадрите Благой Георгиев е на преден план, а Златка го е прегърнала, заставайки зад него.

Това ще бъде четвърто дете за Благой и първо за Златка. Футболистът има момче и момиче от гимнастичката Христина Витанова и още едно момче от Есмер Омерова.