Плеймейтката Ася Капчикова, която е и бивша изгора на рапъра Криско, е бременна с близнаци. Това разкри самата тя, а за голямата вест избра именно 1 юни - деня на детето. 

След като месеци наред блондинката странеше от медийното пространство, днес Ася най-сетне реши да обяви официално хубавата новина. Мис Плеймейт 2016 се разкри пред последователите си в социалната мрежа не само чрез пост, но също така и със снимка, която всъщност е корицата на популярно у нас списание. 

На кадрите Ася Капчикова позира облечена с нежна бяла рокля от тюл, чиято горна част е обсипана с красиви флорални мотиви в синьо и е обгърнала наедрялото си коремче с две ръце. 

"Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилегирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!", гласи текста към публикацията.

След края на връзката си с Криско, през 2017 г. в медийното пространство изтече информация, че Ася е започнала да се вижда с бизнесмен, който няма нищо общо с шоубизнес средите. В редките случаи, когато в интернет пространството се появяваха техни общи кадри, двамата изглеждаха наистина щастливи заедно.

"Приятелят ми не е известен, но е всичко, което съм търсила в един мъж. Не искам да афиширам връзката ни, но няма да го крия. Срещнахме се на рожден ден на общ приятел. Стоеше в единия край, беше скромен и не пиеше. Казах си: "Това е моят мъж!", каза през 2017 г. пред радио фреш плеймейтката.