През предстоящите няколко вечери, Megami Club Plovdiv ще отбележи по специален начин своя първи рожден ден.  

Всичко започна още вчера с уникалното участие на гръцката звезда Giorgos Giasemis. Той изпълни едни от най-големите хитове в кариерата си, сред които и куп дуетни парчета с българските поп-фолк звезди Анелия, Цветелина Янева и Константин. 
 
 
Огън жената на поп-фолка - Камелия ще завихри достоен купон в Megami Club Plovdiv тази вечер. Певицата има и нов супер хит - "Името ти", който със сигурност ще изпълни няколко пъти за публиката.
 
 
Тотално хитова ще е петъчната парти вечер в Богинята на нощния живот. Тя ще е със специалното присъствие на Мария и Гъмзата. И двамата владеят сърцата на публиката, и двамата имат любими на феновете песни. Лудото парти е гарантирано. 
 
 
TOP OF THE TOP Birthday партито на Megami Club Plovdiv ще е в събота. Не го пропускайте, както и очаквате, ще бъде зрелищно!
 
По повод първия си рожден ден Богинята на нощния живот, през цялата седмица, ще посрещне без вход всеки свой гост, който се настани в покоите й до полунощ.
 
 
Най-актрактивният клуб в България от веригата Megami Club, стъпи в град Пловдив точно преди една година.  За това време се наложи със своята провокативност и иновативност. С изненадващи, добре организиран и впечатляващи шоупрограми и тематични партита, Богинята на нощния живот постави нови правила, които всички спазват.