За мнозина естетичните процедури са синоним на карикатура, а мумифицираните, сковани от ботокс изражения на доста родни красавици са повод за критика. Лошите практики са причина и за предразсъдъци при доста жени, които искат да направят нещо за себе си, но се страхуват че резултатът може да бъде негативен. 

Д-р Лили Гюдюлева обаче е на противоположното мнение и е категорична, че всяка жена има право да изглежда добре, но разковничето е в индивидуалния подход към всеки пациент. За да докаже теорията си, в продължение на месеци тя следи промените на всички пациенти, които й се доверяват. 

Целта ни е да покажем, че естетичните процедури могат да се правят по един изключително интелигентен начин. За съжаление мнозина свързват корекциите на лицето с доста уродливи резултати, далеч от всякаква естетика. Достатъчно е да се огледате на улицата и да забележите момичета с неестествено подути устни или по зрели дами, чиито лица приличат на маски. Всъщност обаче има начини да забавим процеса на стареене, без да губим идентичността си. Външният вид е важен за самочувствието ни, за самото ни излъчване. Когато те те променят, хората също започват да ни приемат по различен начин. Защото човек излъчва това, което усеща отвътре" казва д-р Лилия Гюдюлева. 

Промените и новите емоции на дамите, които се доверяват на д-р Гюдюлева, са темата на второто списание, което клиниката издава. Те са в няколко раздела в зависимост от различните възрастови групи. Луксозното издание бе презентирано заедно с фотоизложба в галерия "Аетерна" миналата вечер. 

"Списанието е своеобразен каталог на методите и разбиранията ни за процедурите, които предлагаме като използвайки промените на жени в различна възрастова група описваме подробно стъпките, които са били подходящи за тях. Оставаме на мнението, че подхода към всеки е абсолютно индивидуален и опознавайки хората се стремим да индивидуализираме допълнително готовите терапии за да са максимално ефективни. Разказваме  историите на жените по много директен начин, описвайки как са се чувствали, кое е било трудно и какво е променил в тях пътят,  през които сме минали заедно. Описваме как се опитваме да намерим дефиницията за "красиво" у всеки един, който ни се доверява, без да използваме клишета. Искаме да покажем,че с много финна намеса по правилен начин, естетиката може да е детайл, бижу, а не натрапчиви форми" казва тя. 

Д-р Гюдюлева благодари за доверието на пациентите си , повечето от които не пропуснаха възможността да получат лично списанието и пият чаша шампанско с нея. Гости на събитието бяха Белослава и Живко Петров. "Красотата ще спаси света" бе посланието на певицата към публиката.