Весела Бонева и Ваня Бонева са най-усмихнатите сестри в българския шоубизнес и съвсем скоро ще станат майки за първи път. Горд и щастлив, че ще става дядо, Николай Бонев сподели трогателна снимка в профила си, на която показва.... пълно щастие.

Бащата на пловдивчанките със сигурност е истински щастливец, тъй като до скоро се знаеше, че само певицата Весела Бонева ще става майка, но се оказа, че сестра и Ваня, популярна с участието си в третия сезон на телевизионното риалити шоу „Survivor“, също е в напреднала бременност. 

"В очакване!" - пише към кадъра Николай Бонев, който е собственик на автошкола в града на седемте тепета. От снимката става ясно, че семейството прекарва едно незабравимо лято на родното море, а радостта е изписана по лицата им. 

Двете дами, пък от своя страна изглеждат повече от свежарско, в перфектна форма и облечени във феерични рокли.

Припомняме, че певицата Веси Бонева прекарва голяма част от лятото на морето и не пропуска да зарадва почитателите си с множество публикации в мрежата. 

Талантливата ни съгражданка вече е в 7-ми месец и през есента ще стане майка за първи път в живота си. Мъжът до нея е Явор Велчев – Яви, с когото са заедно от 2 години. 

Пловдивчанката Веси Бонева в космическо очакванеТалантливата певица смята на прекара цяло лято на морето

Сестра и - Ваня Бонева става професионален войник, когато е на 21 години, наградена е за мироопазваща мисия в Косово. След армията Ваня Бонева влиза в риалити формат, в който изпитват физическата ѝ издръжливост и умението да оцелява в дивата природа. 

Магията на телевизията я завладява и започва да води прогнозата за времето в национален ефир. През 2014 г. се разочарова от медийната среда в България и става стюардеса, за да отлети оттук. Следват четири години странстване в Обединените арабски емирства, Европа, Африка и Индия. 

Завръща се при любовта в България вече помъдряла и намерила онова, което е търсила. Сега преподава йога и казва, че е в мир със себе си.