Гласовитата гръцка изпълнителка Християна Лоизу идва в града на седемте тепета този месец. Тя ще бъде един от специалните гости в празничната програма на Raffy Bar & Gelatо през декември.

Победителката от X Factor готви незабравимо гръцко парти, както за пловдивчани, така и за всички нейни сънародници, които живеят, учат или работят в Пловдив. 

Един от най-запомнящите се гласове ще излезе на сцената на Raffy Bar & Gelatо на 21 декември (събота), като ще представи зашеметяващ LIVE концерт, на който всички гости на заведението ще имат възможността да чуят най-доброто от нейната музика. 

Християна прилича на онези сребърни орехи от приказките, които трябва да разчупиш, за да разбереш какъв е скритият вътре подарък. Талантливата певица триумфира в четвъртия сезон на шоуто X Factor и мигновено се превърна в кипърката, която България обикна. 

Това е само една от изненадите, която Raffy Bar & Gelatо готви в най-празничния месец от годината. Богатата музикална програма ще бъде едно истинско преживяване за посетителите на заведението. 

Идния петък, на 13 декември, ще има ретро парти с диджей Dido One, а ден по-късно, в събота пловдивчани ще имат възможността да се насладят на страхотните изпълнения на талантливия Бонимир Бонев и диджей Ivko BG.

На 20 декември, гост на известната верига ще бъде Martinna, която ще докосне всички присъстващи със своя глас и изпълнения на китара. 

Края на месец декември също ще бъде повече от впечатляващ! На 27.12 на сцената ще излезе Таня Тингарова с виртуозни изпълнения на цигулка. Момичето е доказателство за млад талант, постигнал успех извън границите на България. 

Празничната програма завършва на 28.12 (събота), когато Теди Бенингтън ще омая всички гости със своите лайф изпълнения. 

Raffy Bar & Gelatо посреща последният месец от 2019 година с много промоции за своите клиенти, а най-голямата изненадата ще бъде навръх Нова Година! 

Посетителите и на двете популярни заведения Raffy Bar & Gelatо в Пловдив (Център - ул. „Патриарх Евтимий и ул. Съединение 51А - кв. Тракия) ще имат възможността да вземат участие в новогодишната томбола, а голямата награда, с която ще си тръгнат двамата най-големи късметлии, е тридневна екскурзия за двама до един от най-красивите градове в света Прага.

Заведение в Пловдив подарява две екскурзии до Прага за Нова ГодинаВеригата Raffy Bar & Gelatо готви богата новогодишна програма и куверт, включващ много деликатеси

 

Заведението залага на уютната и стилна обстановка, обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени.

Raffy Bar & Gelatо е идеалното място, където да отпразнувате своите специални поводи или просто да прекарате една приятна среща заедно с приятели.

 

Спонсорирана публикация.