Фолк певицата Андреа отправи публично извинение към почитателите си, присъствали на последното й участие в дискотека "Сикретс" в Пловдив. 

Блондинката е успяла да паникьоса голяма част от публиката, които помислили, че изпълнителката е заразена с коронавирус. Това се случило, след като по време на сценичната й изява тя взела салфетка от пода, която сложила на носа си, а след това я хвърлила обратно на сцената, въпреки сериозните хигиенни мерки на обществени места в момента.

Партито в "Сикретс" с участието на Андреа плъзна в мрежата преди дни и бе кръстено от потребителите в мрежата "Коронавирус парти" и провокира поредица от коментари. Певицата не закъсня с включване по този повод и обясни на стори в Инстаграм каква е причината за поведението й в клуба: 

Ето какво написа тя:

"Скъпи приятели, искам да се извиня за поведението си на последното ми участие! От 10 години имам проблем с това, блокират се водните канали и не мога да дишам (синузит)! Подобна ситуация ми се е случвала, но не съобразих, че може би хората около мен ще се паникьосат, заради върлуващия вече и в България коронавирус! Искрено се извинявам, не бих искала да дам подобен пример като публична личност на почитателите си! Не съм болна, наложително за мен бе да имам въздух, за да довърша участието си!" - гласят думите на Андреа. 

 

Последваха поредица коментари от нейни почитатели, които я успокояват, че това се случва на всеки и не е необходимо дори да се извинява. "Ние сме с теб, каквото и да става", "Не се извинявай, всички сме хора", "Изобщо да не ти пука" са само част от коментарите. 

Междувременно, певицата все по-често подсказва, че с Кубрат Пулев отново са двойка, а вчера за "голямата тайна" се изпусна и нейната най-добра приятелка Моника Валериева. 

Преди минути, певицата отново успя да зарадва мъжката аудитория, като пусна предизвикателна снимка - без горнище.