След като дълго време Андреа се беше скрила от обективите и не ходеше по никакви светски събития, сега тя най сетне се появи в целия си блясък на церемонията по връчването на лайфстайл наградите в София.

Въпреки раздялата с Кубрат Пулев и тежкия любовен период, въпреки критиките, относно килограмите, певицата успя да докаже на критиците, че в момента не само се чувства, но и изглежда повече от добре. 

Видимо отслабнала и в добро настроение, Андреа навярно вече е отворила нова страница в живота си и оттук насетне често ще я виждаме по подобни мероприятия. 

Бившата изгора на Кобрата избра вталена черна рокля и елегантни обувки, a усилената работа по музикалните и проекти бе също оценена, тъй като блондинката си тръгна със статуетка за "Видеоклип на годината". 

След награждаването, Андреа не пропусна и афтърпартито, където се забавлява в компанията на своите колежки Алисия, Анелия и Малката. 

Междувременно, въпреки че не се появяваше по подобни светски събития, изпълнителката беше, и все още е, особено активна в социалните мрежи. Тя често даваше възможност на последователите си да и задават въпроси и именно в Инстаграм, блондинката разкри как е успяла да свали повече от 10 кг - здравословно хранене и спорт. 

"На диета съм, докато не стана 50 килограма", заяви наскоро в свое клипче в социалната мрежа Андреа.