Андреа отново застана срещу Пайнер - фирмата, която всъщност я направи известна. Този път, певицата опита да оплюе вчерашния концерт "Планета на 18", който се проведе в Колодрума.

В близо 10 сторита, тя сподели мнения на хора, присъствали на събитието, както и изявления на свои колежка, като отбеляза, че напълно подкрепя написаното от тях. 

На първата история, Андреа показва чат между Джена и неин почитател, който пита "Изпълнителите пеят по 1 песен, това нормално ли е?, а половинката на Наско Канара отговаря: "Политика на Пайнер. Какво да ти кажа..."

Именно тук, блондинката написа: "Подкрепям Джена напълно". 

Последва скрийншот от публичното изявление на певицата Емилия, относно отсъствието й на концерта снощи: 

"Преди да се появят каквито и да било спекулации,свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”,смятам,че сама трябва да споделя защо взех това решение.В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта,които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка,цялото ми време и внимание.Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер-години,през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си.За това време,вече се чувствам достатъчно зряла,за да преценявам сама,кое е полезно за бъдещето ми.С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно.На всички мои почитатели,искам да благодаря,че са с мен и вярвам,че с това отсъствие няма да ги разочаровам-с всичко,което създаваме сега, само искам да ги зарадвам." - пише Емилия. 

Подобно изявление направи и фолк звездата Преслава. Ето какви доводи даде тя:

"Здравейте, приятели! Искам да ви уведомя, че няма да участвам на концерта по случай рожденният ден на телевизия Планета! За да избегна спекулациите, които ще предизвика отсъствието ми на това събитие, реших да ви съобщя какви са личните ми съображения! На първо място бих искала да кажа, че съм в прекрасни отношения с моите продуценти и решението ми е съгласувано с тях. Най-вероятно за много от вас това ще бъде изненада, защото изпращам една от най-силните си години в професионален план, но от опит знам, че за да се представя подобаващо на това грандиозно събитие, ще изисква доста време, с което за съжаление не разполагам, поради поетите отдавна професионални и лични ангажименти." - споделя Преслава. 

Андреа публикува и информация за новата песен на Есил Дюран, като е подчертала, че тя ще бъде излъчвана по други две телевизии, а не по "Планета".

Припомняме, че Есил Дюран сподели причините за напускането на фирмата, отново в публично изявление: "Направих всичко, на което съм способна. Но съм такъв човек–трябва на всеки 10 или 20 години да приключвам с нещо, за да започна нещо ново. Искам сякаш да започна кариерата си отначало” - гласеше постът на Есил Дюран. Доказателство за добрите отношения между певицата, Митко Димитров и компанията „Пайнер" е филмът, който се излъчи след раздялата, посветен на юбилея на Есил Дюран. 

Галена, пък не успя да присъства на събитието, поради професионални ангажименти в Лас Вегас, където в момента е заедно с Фики.

Останалите няколко сторите, които постна Андреа чатове на хора, на които по един или друг начин, вчерашния музикален спектакъл под тепетата не им е допаднал. 

"Наистина залата е много празна, незнам на какво се дължи това", "Изключително слаб и посредствен концерт! Празните седалки бяха повече от заетите", "Кофти е, че години по-късно хората разбраха, че си била права за всичко" и "Пайнера се разпада май май" са само част от публикуваните от Андреа мнения. 

Репортер на Trafficnews присъства на концерта, а хората в залата се радваха и танцуваха от сърце. Поле за изява бе дадено на новите попълнения на фирмата, които пяха на живо и се справиха изключително добре, предвид голямата публика и присъствието на Митко Димитров в залата. Под светлините на прожекторите излязоха и много от познатите имена, които също събраха бурни овации от пловдивчани. 

На сцената в зала "Колодрума" водещият Иван Динев - Устата не пропусна да спомене имената на звездите бойкотиращи концерта. Той назова Галена, Преслава, Емилия и Джена, включени му в сценария и даде ясно да се разбере, че отсъствието им не се посреща радушно от фирмата. 

"Някои от тях си приличат като... капки за нос" - с кръга на шегата каза Устата. 

Как премина концерта и на какви тоалети заложиха звездите, ще видите малко по-късно в подробна статия на Trafficnews.bg.