В разгара на лятото, прохладната градина на парк хотел Бачиново се изпълни с приятели и клиенти на Александър Филипов. Техническият екип на Alfaparf Bulgaria първи поздравиха своя колега и се насладиха на изискан кетъринг и богато разнообразие от напитки. Най-успешният български модел, Александра Петканова, блестеше сред гостите, а Ива Екимова и младата певица Дара Екимова пристигнаха специално от София за да уважат Филипов и неговия екип.

Повече от 14 години той се занимава с изкуството да прави косата красива. От 7 години талантливият фризьор е част от екипа на Christian of Roma Group и бранда Alfaparf Milano, където освен, че упражнява обичаната професия е и преподавател.   Бъдейки част от техническия екип от специалисти, Филипов попада в бекстейджа на най-престижното модно събитие в България, Sofia Fashion week. Работата му е естествено продължение на традицията, създадена от Milano Fashion Week, доверили са на Alfaparf Milano.

Талантливият стилист бе подготвил специални изненади за гостите. Изящна ръчно изработена статуетка, под формата на съреце, инкрустирана с камъни Сваровски, получи Г-жа Елена Кристиано. Приемайки наградата за дългогодишното партньорство и приятелство, тя подчерта, че най-голямото признание за нея и компанията е да споделя успеха на партньорите и клиентите на Christian of Roma Group.

Гостите се насладиха на атрактивна програма, в която участие взеха талантливите танцьори на танцово студио Дежа Вю. Филипов изненада сътрудниците си Христина Мирчева и Вера Дилова с ваучери за екзотични екскурзии, като по този начин почете професионализма и всеотдайността им. Бурни аплодисменти предизвика атрактивна торта, с която присъстващите отбелязаха петте успешни години от създаването на  AF Beauty Salon.