Времето на социална изолация по никакъв начин не спира модела Алекс Петканова да радва своите последователи със снимки в социалните мрежи. Все пак тя и съпругът й Дани Петканов са сред най-следваните инстаграм личности и това, че в момента разходките навън са ограничени не им пречи да се забавляват и у дома. 

Често двойката публикува как минават дните им под карантина, заредени с положителни емоции въпреки ситуацията.

Междувременно Алекс Петканова не спира да работи и привлече вниманието на последователите си със секси фотосесия, на която рекламира световна марка бельо.

„Любимият ми бранд вече е в България и в момента домът ни прилича повече на моден подиум, отколкото на къща”, пише тя към своята публикация. 

За отрицателно време фотосите събраха множество коментари и лайкове, а голяма част от последователите на Алекс я похвалиха, че изглежда прекрасно и пази перфектна форма, дори по време на карантина.  

Разбира се, това не се случва седейки на дивана. Няма лято, няма зима - Алекс всеки ден е в градината към къщата им, на чист въздух, където прави домашни тренировки и предпочита да се храни здравословно. 

Петканови бързо се превърнаха в едни от най-популярните влогъри в ютуб, където имат над 100 000 абонати. Те често споделят видеа, в които разказват за своята работа и личен живот. Чест и обичан от аудиторията участник във видеата им е техният едногодишен син Габриел. Той е първото бебе звезда в България, с със собствен инстаграм профил, в които има над 110 000 последователи.