Актрисата Елен Колева напусна Андреас Стилиану и се върна в България. Двамата бяха заедно повече от година, но гъркът така и не предприе по-сериозна стъпка във връзката им. 

35-годишната Елен отдавна мечтаеше за бебе и след като разбрала, че Силиану не иска да става татко, си събрала багажа, твърди "Галерия".

Звездата от "Шивачки" все още крие за раздялата. Нейни близки твърдят, че двамата не са спирали да се обичат, но актрисата не може да си позволи да го чака.

"Един ден тя осъзна, че животът е прекалено кратък, за да оставиш ключа към щастието си в чуждия джоб", написа Елен Колева в социалната мрежа по повод раздялата си с Андреас. 

Последните им общи снимки са от месец януари, като оттогава насам нашенката не е публикувала нищо с него. Той пък, от своя страна все още държи на стената си във Фейсбук техен общ кадър. 

Андреас Стилиану е на 33 години, състезател по таекуондо. Младият мъж изглежда като манекен, но за съжаление кариерата му не е в толкова цветущо състояние, колкото външният му вид. Според официалните спортни регистри, веднъж е стигал до световно първенство за мъже – през сравнително далечната 2011-а.