Множат се въпросите, свързани със здравословното състояние на Галена, след като вчера от музикална компания Пайнер официално съобщиха, че тя е отменила всичките си участия. 

По непотвърдена от самата нея информация, певицата е добре, но се е самокарантинирала, заради заразени с COVID-19 абитуриенти, които са присъствали на нейно участие в Калояновата крепост миналата събота. 

60% от присъствалите на бал на елитен колеж във Велико Търново са с COVID-19. 15 са новозаболелите ученици в старата столица. Няма обаче данни колко са карантинираните абитуриенти, както и откъде тръгва заразата

Според РЗИ балът не е огнище на заболяването, а то се разпространява дифузно. 

Самата Галена все още не е дала изявление по темата, въпреки плъзналите слухове в медийното пространство, че и самата тя е заразена с коварния коронавирус. 

"Поради влошената епидемиологична обстановка в страната, всички поети ангажименти на Галена за момента отпадат! Музикална компания "Пайнер" се извинява за причиненото неудобство на клубовете и феновете!" - гласи текстът на съобщение, публикувано в официалната страница на телевизия Планета.

Галена отмени участията си! Коронавирус или страх?Страница в Инстаграм хвърли истински смут като обяви, че звездата е дала положителна проба за COVID-19

Снимки: Виктория Сиракова