Цяла плеяда поп и фолк звезди дойдоха тази вечер в пловдивския клуб ОNYX, за да празнуват заедно с Ивана! Пловдивската фолк дива отбелязва подобаващо тържествено кръгла годишнина от рождението си и 20 години на професионалната музикална сцена.

"Ивана – същата и не съвсем!" е мотото, под което ще се проведе едно от най-запомнящите се светски събития под тепетата. Повече от 300 гости е поканила изпълнителката, а сред тях са кметовете на Пловдив, Стамболийски, Бургас, Пазарджик, Стара Загора, Димитровград и Айтос. Освен Иван Тотев тук са всички районни кметове на Пловдив и Кирил Велчев от фондация "Пловдив 2019".

Сред гостите на певицата са ректорът на Академията за музикално и танцово изкуство проф. Милчо Василев, както и изпълнителите Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Атанас Стоев и съпругата му Надя от оркестър "Канарите", Росица Пейчева и Славка Калчева. Тук, разбира се, и Митко Димитров - шеф на музикалната компания Пайнер, чиято изпълнителка е Ивана.

Как премина празникът - вижте в репортажа на репортера на TrafficNews.bg Невена Вранчева: 

А юбилярката е подготвила богата музикална програма съвместно със своя бенд, както и много изненади за всички присъстващи.

Специални гости на събитието са Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Тони Димитрова, Тони Дачева, Славка Калчева, Росица Пейчева, Николай Славеев, Есил Дюран, оркестър Канарите и Невена Пейкова. Всеки от тях ще се включи с музикален поздрав в партито на Ивана. 

Една от най-големите изненади на вечерта ще бъде рап изпълнения на Ивана в дует със 7-годишния Иван - сина на нейната най-вярна сподвижничка Стояна. 

В поканите Ивана е написала, че не иска подаръци и цветя, а пликове, които ще дари на талантливи деца от пловдивското музикално училище "Добрин Петков". "Празникът ще носи моя характер, моя стил и начин на живот. Искам хората да се заредят с настроение", каза тя. 

При един от поредните букети Ивана се разплака, предаде репортер на TrafficNews.bg. Всичко тук е много емоционално и обещава да се превърне в един луд купон по пловдивски!

 

Очаквайте подробен репортаж и интервюта с Ивана и някои от нейните гости!