Звездно събитие за красота се състоя в летния театър на Бургас. 12 момичета се бореха за короната, но титлата "Кралица на Бургас" грабна Михаела Едрева. 

Стилистите на козметична компания Christian of Roma се трудиха неуморно, за да направят красиви прически на претендентките. Бекстейджът за поредна година бе поверен в ръцете на едни от най-добрите професионалисти в сферата на красотата.

Михаела Едрева е на 17 години и е ученичка в Гимназията по романски езици “Г. С. Раковски“. Красавицата е висока 170 см, с мерки 84-61-95 . Тя ще представи Бургас в националната надпревара Мис България през есента.

Първа и втора подгласнички на новата Кралица на Бургас станаха Улиана Иванова и Джулия Мицова,която грабна наградата и на публиката.

Конкурсът премина в три етапа. В първи тур, участничките дефилираха с елегантни вечерни рокли и италиански бижута. Във втори тур претендентките за титлата дефилираха с бански костюми. Финалния, трети тур, премина с представянето на тоалетите на бургаската дизайнерка Мария Диомова.

Водещи на конкурса бяха Ива Екимова и Валентин Асенов. Домакин на събитието беше летният театър в Бургас. Конкурсът се радва на огромен интерес от жители и гости на морския град.

Гвоздеят в програмата,бе шоу-спектакъла на талантливия бургаски коафьор Тодор Тодоров- Fashion Memories.Модата, която зрителите видяха,не бе само в областта на прическите и облеклото, а в музиката и танците .Стилистът качи  на сцената непрофесионални модели,с които работи в своето “Studio Extravaganza”, клиенти и приятели.В шоу-спектакъла участва и балета на Държавен музикален и балетен център София с хореограф Мая Петрова. Стилисти са  неговите колеги от Christian of Roma – Гергана Томова, Ваня Иванова  и Светлана Кукинска. За гримът на моделите се погрижи Дони Динева,а музикалното и видео оформлението са дело на Стефан Бобойчев.