Първият мол на Пловдив напомня на своите посетители, че магията на Коледния дух е все още жива и им прави специален подарък, във връзка с наближаващите Коледни празници. Любимият #SelfieShop, който през 2020 година отвори врати като първото място за модна селфи фотография у нас, се завръща с празнична концепция, за да се виждат повече усмивки по лицата на хората. Четири тематично обособени снимачни площадки ще ги очакват, за да събудят Коледното настроение – Зимна приказка, Обърнатият свят, Еленът на Дядо Коледа и Шейната на чудесата. Посещението е безплатно и не е обвързано с покупка.

На пръв поглед, „магазинът“ прилича на останалите в търговския център, но всъщност е разделен на четири отделни стаи за снимки, в които посетителите да развихрят въображението си. И тъй като празниците са свързани със споделени моменти с любими хора, всяко от помещенията е замислено така, че да е подходящо за снимки в компанията на семейство, деца и приятели. Всяка стая ще зарадва посетителите си и с допълнителни аксесоари, част от декора, които ще съдействат за създаването на неповторими кадри.

Мястото предлага и безплатни фотографски услуги, като всички желаещи имат възможност да си запишат час за лична фотосесия, заснета от професионален фотограф. Той ще е на разположение в #SelfieShop през уикендите, както и в избрани дни през седмицата. Всяка сесия включва заснемане на кадри в четирите стаи, в рамките на 15 минути. Най-хубавите (до) два кадъра могат да бъдат разпечатани на място на хартия с размер 10х15 см, като Коледна картичка-подарък. В допълнение, всички снимки в дигитален формат се изпращат по имейл.

#SelfieShop се намира на първи етаж в Mall Plovdiv, срещу малкия ескалатор, и ще бъде отворен за посетители всеки ден от 11:00 до 20:00 часа, от 27 ноември до 30 декември. Почивен ден ще бъде единствено 24 декември.

С оглед спазването на всички необходими мерки за безопасност, в помещението ще бъдат допускани до двама посетители едновременно. При посещение на групи от над двама човека, ще се допуска само по една група. Всички повърхности в стаите са третирани с Liquid guard, течна нано защита. Персоналът ще бъде оборудван с лични предпазни средства. Повече информация за Коледния #selfieshop на Mall Plovdiv желаещите могат да открият на сайта на търговския център.