• Клиентите ще получат специални промоционални цени за първите шест месеца от договора, ако сключат нов или преподпишат договор за план Unlimited през април
  • Специалните условия важат за избралите мобилна услуга с план Unlimited M, L или Ultra
  • Неограничени възможности за разговори и интернет, и до 3 дигитални услуги по избор, без допълнително заплащане през първите до 24 месеца от договора според избрания план

 

През април потребителите на А1 могат да вземат своя нов мобилен план Unlimited M, L и Ultra с промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на договора. Специалните условия важат за сключване на нов или преподписване на съществуващ абонамент.

По този начин клиентите могат да общуват в най-бързата мобилна мрежа в България според Ookla и да общуват и сърфират неограничено на цени, започващи от 17,50 лева на месец за първите шест месеца от договора.

Благодарение на иновативния подход на А1 потребителите могат да включват в мобилните си тарифи до 3 дигитални услуги по избор и да ги използват без допълнително заплащане за до 24 месеца от подписване на договора. Клиентите разполагат с богат избор от възможности да добавят към плана си абонаменти за ТВ и стрийминг платформи като Netflix, HBO MAX, A1 Xplore TV GO. Ексклузивно спортно съдържание в каналите MAX и Diema Xtra, както и аудио книги от Storytel, образователни платформи Bell.bg и е-просвета, и медийно съдържание от Капитал и Мениджър.