Разхлабването на мерките срещу COVID-19 и раздвижването на определени сектори на бизнеса, вече започва да дава отражение и върху другите сфери . Пловдивският инвеститор PIMK Build отчита сериозен интерес към своите проекти за жилищни комплекси под тепетата през последните дни.

„Доскоро хората доста по-плахо търсиха информация за жилищата, които предлагаме и условията за покупка. От няколко дни обаче отчитаме сериозен ръст на заинтересовани лица и клиенти, които дори искат да завършим сделките. Можем да сравним броя на обаждания и контактуването с клиенти от периода преди кризата”, заявиха от компанията.  Те не са спирали да работят по жилищните комплекси, които в момента строят, като те са убедени, че ще ги завършат съвсем скоро.

В същото време от PIMK Build продължават да предлагат два от най-атрактивните си комплекси на преференциални цени – ”Green Gardens”  („Западен 3” ) и жилищения комплекс в район „Южен.  Те изпъкват с качество, уют и отлична локация на несравними цени.  От компанията все пак заявяват, че скоро преференциалните цени скоро ще бъдат променени. 

” Green Gardens” съчетава уют, който е сред зеленина, фонтани, детски площадки и то в най-предпочитания и зелен  район Пловдив – „Западен”.  Бъдещите обитатели на комплекса могат да моделират големината и разположението на апартаментите си, а цените все още са на промоционална цена – до 490 евро на кв.м.

Новите сгради ще се намират в непосредствена близост до другия авангарден жилищен комплекс – „Западен 2” на бул. „Пещерско шосе”.

Първият етап от строителството на ” Green Gardens” започна с 3 сгради, като две от тях са напълно еднакви. Те ще са  на по 10 етажа с по 41 апартамента, като всеки блок ще има по два асансьора.

Комплексът се намира на втора линия на булевард "Пещерско шосе".  От PIMK Build  продължават да залагат на луксозното изпълнение на вътрешните части, стълбище, площадки, където всичко ще е от мрамор. Апартаментите ще са с различни квадратури и изложения с  прекрасна гледка към Родопите. Паркирането ще бъде отново осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи

Другият проект, който предизвика огромен интерес  е жилищен комплекс в район „Южен”. За кратко време там се продадоха десетки апартамента на зелено, а повечето от новите собственици от години живеят в района. Те обичат квартала си, като луксозното изпълнение, достъпните цени и проектът ги привлича да закупят жилище именно в него.

Седмият проект на PIMK Build  се отличава с прекрасна локацията. Жилищният комплекс ще се намира непосредствено до Първо РУ  - близо до хипермаркетите  „Лидл” и “Кауфланд”. Това е самото сърце на Кючук Париж. Обичайно там има огромен проблем с тесните жилища и липсата на паркоместа. В новият жилищен комплекс това е решено! Освен простор, са осигурени 110% паркоместа. Новият проект на PIMK Build включва три жилищни блока със собствено публично пространство. Около жилищния комплекс ще се облагороди, като ще се направи зелен пояс, като инвеститорът ще изгради и детска площадка.

Цените са до 590 евро на квадратен метър, но всеки момент се очаква тя да бъде покачена.

Перлата в короната са двата комплекса на PIMK Build  до Гребната база. Първият „West Park Residence”  предизвика огромен интерес и успех. Комплексът, който е на метри от Гребната база, се отличава с огромни зелени площи, ниско строителство и достъпни цени. Вторият -  „West Park Residence 2” се очаква да започне скоро. До Кота 0 инвеститорите ще го предлагат на преференциална цена от 750 евро на квадратен метър. В първия комплекс апартаментите почти са на изчерпване, като цената там в момента е 850 евро на квадратен метър.

С изграждането на втория комплекс на практика двете П-образни сгради ще образуват огромен вътрешен парк с кътове за игра, отдих и рекреация и много зеленина. Проектът вече е готов, включва два блока, които няма да бъдат високо строителство, а паркирането ще е на 100% осигурено, без да има надземни паркоместа.

Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета. Инвеститорите смятат да изградят и екопътека до Гребната база, като само за няколко минути жителите на комплекса ще могат да стигнат до предпочитаното място за отдих на пловдивчани.

Концепцията на PIMK Build в тази зона е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще са просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно - осигурено е на 120%!

Снимки на "Green Gardens"

 

 

 

Снимки на комплекса в "Южен".

„West Park Residence”

Още за проектите  PIMK Build:

Строят ново бижу в Пловдив: Огромен парк, ниско строителство и достъпни цениСлед невероятния успех на „West Park Residence” правят нов комплекс до него от същия тип

Огромен интерес към нов комплекс в сърцето на Кючука, в който паркирането и просторът не са мираж

Направиха първа копка на жилищния комплекс в Пловдив, съчетаващ зеленина, уют и достъпни цени

Новата перла в жилищното строителство в Пловдив с промоционални цени до края на 2019-а

Нов апартамент с дизайнерско обзавеждане? Пловдивска компания с уникално предложение