Втори комплекс от бъдещето ще бъде изграден в Пловдив, след като „West Park Residence” от PIMK Build предизвика огромен интерес и успех. Комплексът, който е на метри от Гребната база, се отличава с огромни зелени площи, ниско строителство и достъпни цени.

Поради това инвеститорите стартират нов проект, който ще е в непосредствена близост до първия комплекс и ще носи името „West Park Residence 2”. Скоро се очаква там да бъде направена първа копка, а до Кота 0 инвеститорите ще го предлагат на преференциална цена от 750 евро на квадратен метър. В първия комплекс апартаментите почти са на изчерпване, като цената там в момента е 850 евро на квадратен метър.

С изграждането на втория комплекс на практика двете П-образни сгради ще образуват огромен вътрешен парк с кътове за игра, отдих и рекреация и много зеленина. Проектът вече е готов, включва два блока, които няма да бъдат високо строителство, а паркирането ще е на 100% осигурено, без да има надземни паркоместа.

Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета. Инвеститорите смятат да изградят и екопътека до Гребната база, като само за няколко минути жителите на комплекса ще могат да стигнат до предпочитаното място за отдих на пловдивчани.

Концепцията на PIMK Build в тази зона е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще са просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно - осигурено е на 120%!

Цените на „зелено” са преференциални – до 750 евро/кв.м!

Другите проекти на PIMK Build:

Огромен интерес към нов комплекс в сърцето на Кючука, в който паркирането и просторът не са миражСедмият проект на PIMK Build привлича хора, които от години живеят в „Южен”, но търсят по-луксозно място

Направиха първа копка на жилищния комплекс в Пловдив, съчетаващ зеленина, уют и достъпни цениPIMK Build продължават с авангардните си проекти в най-зеления район на Пловдив

Новата перла в жилищното строителство в Пловдив с промоционални цени до края на 2019-а„West Park Residence” от PIMK Build впечатлява с простор и лукс

Нов апартамент с дизайнерско обзавеждане? Пловдивска компания с уникално предложениеPIMК Build предлага лукс отвътре и отвън в жилищните си комплекси в район „Западен”