Новата година винаги вещае усещане за ново начало и става повод да мечтаем и да структурираме плановете си. Пловдивска компания дава възможност на всеки да грабне тази възможност и да започне обещаваща кариера. Добри доходи, стабилна работна среда и възможности за развитие са само част от преимуществата, които предлага "Динамик електрик груп". 

Дружеството е специализирано в сферата на електромонтаж, електрообзавеждане, електроремонт, ел. инсталации и системи. Екипи от специалисти на "Динамик електрик груп" изграждат цялостна електрическа инсталация в едни от най-големите жилищни и промишлени обекти в Пловдив. Сред инвеститорите, с които работи дружеството е и гиганта в строителството PIMK Build. 

Във връзка с бурното развитие на Пловдив, всеки ден фирмата е изправена пред нови предизвикателства и необходимостта да разшири дейността си. Лидерът в сферата на електроизграждането иска да увеличи екипа си, като предлага в замяна отлични доходи, сигурност и предаване на занаята от професионалисти в бранша. 

"За нас хората са изключително важни и ценни, затова влагаме в тяхното обучение и искаме да се чувстват сигурни като наши служители. Ще се радваме хора с опит да се присъединят към екипа ни, но искаме да дадем шанс и на трудолюбиви млади хора да започнат своя професионален път", посочиха от "Динамик електрик груп". 

От дружеството са готови да обучат всеки с желание за развитие и работа в бранша и са готови да отворят врати за млади хора с техническо образование. 

"Във времена на бурно технологично развитие, постоянно излизат нови машини, ново оборудване, променят се и изискванията за качество и видове инсталации. Затова ние държим изключително на това нашите служители да работят с модерна техника и инструменти, за да бъдем конкурентни на световния пазар", разказаха управителите Хубен Анадолиев и Ангел Гочев.

Ел. дружеството предлага трудова заетост на пълен 8-часов работен ден и трудов договор с европейски условия за работа. От фирмата държат на сигурната и стабилна работна среда, която да даде възможност на всеки да изпълнява ангажиментите си качествено и уверено. Осигуряват работни облекла и нови, надеждни автомобили на екипите си. 

Стартовите заплати, които предлага дружеството, са над средните в бранша, което гарантира сигурен ежемесечен доход. Има и множество възможности за увеличение на заплащането чрез месечни бонуси, калкулиране на извънреден труд, както и професионално развитие - увеличение на трудовото възнаграждение след завършено обучение на кадрите без предишен опит.

Ако искате да сбъднете мечтите си за нови професионални хоризонти през идната 2022 година и искате да се развивате в бранша на електроизграждането, "Динамик електрик груп" ви очаква. 

Офисът на компанията за пълно електроизграждане е базиран в Търговски център "Гранд", ет. 2 /гр. Пловдив, ул. "Капитан Райчо" № 56, етаж 2, офис офис 2-60/.

За повече информация и кандидатстване за работа в "Динамик електрик груп" може се свържете с компанията на телефони 0894735448 и 0882083145 и на имейла на компанията dinamic_el_grup@abv.bg