„Resto“ Market отвори врати в Пловдив! Нов и различен – обектът посрещна първите си нетърпеливи клиенти. Зареден с богат асортимент от стоки, хипермаркетът е готов да задоволи всички търсения на потребителите си.

С площ от 250 кв.м. „Resto“ предлага широка гама от продукти на достъпни цени, а удобното местоположение (кръстовището на бул. „България“ и ул. „Победа“) го превръщат в нещо повече от просто „квартален магазин“.

„Resto“ залага на концепцията да предостави на клиентите си разнообразни стоки от българския и чуждестранен пазар на едно място – близо до домовете им. По щандовете ще откриете хранителни и нехранителни продукти, пресни плодове и зеленчуци, пакетирани стоки и изкушаващи сладкарските изделия.

Изграден е и фреш пункт, на който може да поръчате прясно изцедени сокове и здравословни напитки. Освен това „Resto“ предлага подбрана селекция от качествени алкохолни напитки на изгодни цени.

Обектът е отделил специално място и за четириногите си приятели – щанд с храна за домашни любимци. Точно до него пък ще отриете подбрани стоки за бита, домашни потреби и козметика. Предлагат се и висококачествени препарати от Турция.

Веднага след символичното прерязване на лентата, обектът посрещна първите си посетители. За всички тях бяха приготвени подаръци, а големите отстъпки по повод откриването приятно изненадаха потребителите.

„Resto“ се е погрижил пловдивчани да разбират за всички предстоящи намаления и изгодни оферти. Тях можете да откриете в социалните мрежи на хипермаркета – Фейсук и ИнстаграмТе ще бъдат презентирани и на голямо електронно табло пред обекта!

„Пожелаваме си много клиенти, а ние ще се погрижим да останат доволни и щастливи“, каза управителят на "Resto" Market след символичното прерязване на лентата.